uaru☎: +38(067) 503-86-00, +38(067) 412-70-77

Найбільший асортимент виробів з каменю , сучасне ЧПУ обладнання , постійне впровадження інновацій , дворівневий контроль якості , професійна команда дозволяють нам зруйнувати стереотипи в камнеобработке і тим самим розширити межі творчості архітекторів і дизайнерів.

Новини

Успішне завершення участі у реконструкції НСК «Олімпійський»!

Наша компанія успішно і вчасно завершила поставки гранітної продукції з Танського родовища, в рамках реконструкції НСК «Олімпійський», що проводилася, до футбольного чемпіонату ЄВРО 2012. Загальний обсяг поставленої гранітної плити склав 3000 м².


 

 

Завершено постачання гранітної продукції для ЖК «Новопечерські Липки»!

Ми вчасно завершили постачання гранітної плитки Василівського родовища граніту для житлового комплексу «Новопечерські Липки». Гранітною плиткою даного родовища були облицьовані фасади всіх будівель першої черги будівництва.


 

 

Успішно завершено постачання продукції з натурального каменю для станції метро «Виставковий Центр» м. Київ!

Компанія G-STONE, у стислі терміни, вчасно завершила постачання гранітних виробів з Покостівського та Букинського родовищ натурального каміння для нової станції метро Київського метрополітену «Виставковий Центр». Загальний обсяг поставленої продукції становив 1500м².


 

 

Ми розширюємо власні виробничі потужності

Наше підприємство, незважаючи на спад виробництва в Україні кілька останніх років, не припиняє розвиватися і збільшувати асортимент продукції, що випускається нами. Власними силами ми завершили будівництво нового цеху площею 500м²


 

 

Індійський мармур у блоках та слебах - Verde Guatemala

До нас на склад надійшов зелений індійський мармур у блоках та слебах – Verde Guatemala або ще відомий, як Green Guatemala, Зелений Мармур Гватемала чи Індійський Зелений Мармур Верде Гватемала. У нас ви можете купити блоковий мармур, замовити виріб з нього, або просто купити мармурову заготовку.


 

 

Мармурові блоки із Греції

До нас на склад надійшли мармурові блоки із Греції: Thassos Extra White (Тассос Екстра Вайт – чистий білий мармур) та Kozanis Semi White (Козаніс Семі Вайт – білий мармур із сірими смужками).


 

 

Іспанський мармур Crema Marfil (Крема Марфіл) ціна в Україні

До нас на склад надiйшов блоковий мармур з Іспанії: Crema Marfil (Крема Марфіл). Це одна з найпопулярніших порід мармуру, яка використовується у світовому будівництві та архітектурі. Він характеризується красивим бежевим відтінком, високою міцністю та зносостійкістю.


 

 

Китайський мармур в блоках.

На нашу фабрику надійшов унікальний світло-зелений (салатовий) мармур Мінг. Його ще знають як Verde Ming, Ming Green Marble, Verde Ming, China Green, салатовий мармур, ніжно-зелений мармур, мармур Мінг. Це хороший, якісний, щільний мармур, що не вимагає резернатури та шпаклівки.


 

 

Плити мощення із Покостівського граніту до Москви.

Наша компанія G-stone бере участь у виготовленні великого замовлення на плити мощення Покостівського родовища, форматом 300х600х80 мм, весь об'єм складає 15000 м2. Наша продукція в такому форматі має допуск не більше 0,7 мм (менше 1 мм), виготовляється з якісних блоків.


 

 

Відвантаження продукції з граніту до Литви.

Чергове відвантаження в Литву до міста Вільнюс. Великий приватний об'єкт із застосуванням натурального каменю, який наша компанія веде вже 2 роки. На фото одне з багатьох відвантажень. У цій поставці бордюри та карнизи з Осниківського лабрадориту, а також повно-пиляна гранітна плита мощення з Покостівського родовища з термообробленою поверхнею.


 

 

Страницы:    123  далее >


Тел.: +38(067)503-86-00, +38(067)412-70-77 
Факс: +38(041) 362-13-77 
E-mail: egrinishin@gmail.com
Skype: g-stone.com.ua